Bordbuster

De Bordbuster zorgt vanaf 1999 voor vernieuwing op het gebied van buitenpresentaties. Bordbusters is het revolutionaire antwoord op problemen met evenement- en projectborden. Bordbusters zijn klapborden met een betonnen voet en een frame van gegalvaniseerd staal, die snel en eenvoudig op vrijwel iedere plek en ondergrond zijn te plaatsen.

Het projectbord heeft een oppervlak tot zestien vierkante meter. De totale hoogte bedraagt vijf meter. Indien nodig kan de constructie worden verhoogd met een bok tussen de voet en het frame.

Tijdrovende grondwerkzaamheden zijn niet nodig, weersomstandigheden spelen nooit een rol en de ondergrondse infrastructuur vormt geen belemmering. KLIC-meldingen zijn niet van toepassing. Met een levertijd van slechts vijf werkdagen worden de Bordbusters door heel Nederland snel en nauwkeurig geplaatst.

Borden op een Bordbuster-frame worden veel toegepast als reclameborden, bouwborden, projectborden en verkiezingsborden.

Een aannemer, woningcorporatie, projectontwikkelaar, makelaar, gemeente, provincie, waterschap of retailer gebruikt graag Bordbusters om de activiteiten bekend te maken.

Maatvoering

De projectborden die op een Bordbuster gebruikt worden bevestigd hebben vaste maten indien gebruik gemaakt wordt van een aansluitend paneel.

Projectbord 302 x 300 cm 300 x 400 cm

Bovendeel 302 x 100 cm 302 x 100 cm

Middendeel 302 x 150 cm 302 x 150 cm

Onderdeel 302 x 50 cm 302 x 150 cm

Terug naar dienstenoverzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij werken voor