CORONA PRODUCTEN

Uitgebreid aanbod aan corona gerelateerde producten

De afgelopen tijd zijn er steeds meer bedrijven die langzaamaan hun deuren weer openen. Werknemers kunnen elkaar weer ontmoeten en klanten zijn eindelijk weer welkom.

Voor veel mensen is het een groot vraagstuk welke maatregelen ze moeten nemen. En misschien nog wel belangrijker; hoe moet u deze maatregelen goed communiceren?

Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed voorzien van het juiste advies. Of het nu gaat om een stappenplan of de juiste ontwerpen, onze mensen staan graag voor u klaar. Om u alvast wat inspiratie op te laten doen hebben wij een speciale catalogus ontwikkeld. Hierin staan de meest voorkomende maatregelen omschreven, maar uiteraard voorzien wij u graag ook van andere communicatiemiddelen.

Neem dan ook vooral contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak met één van onze accountmanagers.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Corona gerelateerde projecten

50 Mini-Bordbusters gemeente Den Haag

Mini-Bordbuster

Corona desinfectiezuilen

Maatwerk

LED scherm coronamaatregelen

Mini-Bordbuster – Led-schermen