Signing van de autonome bestratingsrobot Street Robotics

Voor de Strobo van Street Robotics, een volledig autonome bestratingsrobot, heeft Bordbusters het ontwerp en de bestickering verzorgd. De opdracht was duidelijk: een design met een futuristisch, innovatief en baanbrekend uiterlijk. Hiermee zijn we aan de slag gegaan en het ontwerp dat er uitgekomen is, is naar ons eigen zeggen, een toekomstbestendig en passend ontwerp voor een machine die zijn tijd ver vooruit is. Nadat de visuals door Bordbusters waren geprint, zijn de aparte onderdelen van de machine beplakt. Een uitdagende en interessante klus!

Wat is de Strobo?

Deze autonome bestratingsmachine maakt middels laserafstandmeters een 3D scan van het straatbeeld. Waarna een vacuümsysteem de stenen uit de laadruimte pakt en vervolgens wordt kei voor kei de straat aangelegd. Voor lastige hoeken en het startpunt zal altijd een stratenmaker nodig zijn, maar de rest doet deze robot helemaal zelf. Een puik stukje ondernemerschap en innovatie en een product dat een systeemverandering teweegbrengt.

Signing op maat

Dit product is een compleet nieuwe innovatie, het aankleden er van vroeg dus om maatwerk. Het ontwerp moest vanuit niets worden gecreëerd en om de robot te beplakken moest deze uit elkaar worden gehaald en vervolgens weer in elkaar worden gezet. Van ontwerp tot realisatie, een unieke klus. Wij zijn trots om hier een onderdeel van uit te hebben kunnen maken en bedanken Street Robotics voor de opdracht!

StreetRobotics Logo
StreetRobotics
OpdrachtgeverStreetRobotics
ProductSigning, Maatwerk
ProjectleiderEric Heijting

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan