DE SCHOLEN ZIJN WEER BEGONNEN CAMPAGNE

De scholen zijn weer begonnen

Wist u dat er na de zomervakantie bijna twee keer zo veel verkeersslachtoffers vallen onder scholieren dan in de rest van het jaar. Daarom roepen gemeenten in deze periode, met de campagne ‘De scholen zijn weer begonnen’, automobilisten op om meer rekening te houden met fietsende scholieren in het verkeer.

De scholen zijn weer begonnen campagne

Voor ‘De scholen zijn weer begonnen’ campagne heeft Bordbusters verschillende geschikte campagnematerialen. Uiteraard is onze veel toegepaste Bordbuster uitermate geschikt voor een dergelijke campagne. Onze Bordbusters zijn namelijk snel en makkelijk te plaatsen op bijna elke gewenste locatie. De plaatsing van een Bordbuster duurt nog geen 30 minuten en er zijn geen grondwerkzaamheden nodig.

Naast Bordbusters behoren ook onder andere spandoeken en posters tot de mogelijkheden voor een ‘De scholen zijn weer begonnen’ campagne.

Maatwerk ontwerp

Onze ontwerpers maken voor al het campagnemateriaal een maatwerk ontwerp op basis van uw wensen. Neem contact met ons om alle mogelijkheden te bespreken.

Als de campagne is afgelopen slaan wij de informatieborden en doeken op. Hierdoor bespaart u als gemeente op productiekosten en ontstaat er geen afval na de campagne. Het campagnemateriaal kan vervolgens weer worden ingezet voor na de volgende zomervakantie.

Ook campagnemateriaal voor een weer naar school campagne nodig?

Wilt u als gemeente ook bewustzijn creëren bij automobilisten rond het begin van het nieuwe schooljaar? Neem dan contact met ons op via 026 325 9706
of door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Particuliere aanvragen worden niet in behandeling genomen

Scholen gerelateerde projecten

Thema “De scholen zijn weer begonnen”

Bordbuster – Mini-Bordbuster