LED-SCHERMEN

Hoge kwaliteit Led-schermen

Wij willen voorop blijven lopen op het gebied van communicatie. Daarom blijven wij nieuwe producten ontwikkelen. Zo hebben wij tegenwoordig ook een ruime keuze in (mobiele) led-schermen. Hiermee spelen wij in op de vraag naar real-time aan te passen boodschappen. Ook past het toepassen van led-schermen goed bij onze focus op verantwoord ondernemen. Led heeft namelijk en een lange levensduur en is zeer milieuvriendelijk.

Led-schermen voorzien in de steeds grotere vraag naar real-time aanpasbare reclameborden. Het is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden om uw reclame specifiek te richten op uw doelgroep. Uw doelgroep wordt van alle kanten bestookt met reclame, en u moet er maar voor zorgen dat u op blijft vallen. Bij een led-scherm kunt u met één druk op de knop de uitingen op het led-scherm aanpassen. Ook kunt u er voor kiezen om advertentieruimte op uw schermen te verhuren. Op die manier verdient u uw investering nog sneller terug.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een live camera en/of muziek met het led-scherm te verbinden.
Bij Bordbusters hebben wij service hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om het juiste advies in het toe te passen scherm, tot het real-life aanpassen van de boodschap. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.

Zorg voor een goede zichtbaarheid van uw led-scherm

Iedere locatie vraagt om een passend advies in het te toe te passen scherm. Bij led-schermen is hiervoor de pixelmaat van toepassing. Deze pixelmaat bepaald samen met de afmeting van uw scherm de totale resolutie. Wanneer u een te hoge pixelmaat gebruikt, zal uw led-scherm slecht zichtbaar zijn. Vraag onze specialisten daarom altijd om een passend advies. Zij zullen de locatie en de kijkafstanden in kaart brengen, zodat uw scherm daadwerkelijk goed zichtbaar zal zijn.

Led schermen kopen of huren

Een led-scherm wordt steeds vaker gebruikt als tijdelijke buitenreclame. Hierdoor kan de aanschafprijs van een led-scherm snel afschrikken. Wij denken daarvoor graag met u mee in het mogelijk huren van een led-scherm.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

LED-schermen projecten

LED schermen Rijn IJssel

LED-schermen – Plaatsing

LED-scherm coronamaatregelen

Mini-Bordbuster – LED schermen