BOOT WRAPPEN

Uw boot wrappen voor een langere levensduur

Weersinvloeden, zoutwater en andere chemicaliën hebben een slechte invloed op de uitstraling van uw boot. De kleuren vervagen snel en roestplekken worden snel zichtbaar. Door uw boot te wrappen met folie brengt u een extra beschermlaag op uw boot aan. Op deze manier voorziet u uw boot niet alleen van een nieuwe uitstraling, maar zorgt u ook direct voor een langere levensduur. Het is dus een duurzame manier van reclame maken. Iedere boot kan door ons beletterd of gewrapt worden. Zo hebben wij speciale folies voor rubberboten en spatzeilen, maar ook kunststof, polyester en houten jachten kunnen wij voorzien van een compleet nieuwe uitstraling.

Het beletteren van uw boot is verplicht

Bij veel mensen is dit onbekend, maar de meeste boten zijn verplicht om een naam en registratienummer te dragen. U bent als eigenaar verplicht om te zorgen voor een RDW-registratie en dit bootregistratienummer moet zichtbaar zijn op uw boot. Het registratienummer moet ook aan een aantal regels voldoen: Zo moet de minimale stokhoogte 150 mm zijn en de stamdikte van de letters moeten minimaal 20 mm zijn. Ook moet het registratienummer in contrast zijn met de basiskleur van uw boot. Ook de naam van uw boot moet zichtbaar zijn aan de buitenkant van uw boot. Zonder naam op uw boot loopt u het risico om een boete te krijgen van €90,00.

Laat uw boot wrappen door Bordbusters

Wilt u uw boot laten wrappen door Bordbusters? Of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 325 9706 of door een mail te sturen naar info@bordbusters.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Bordbusters DNA

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten.

Bordbusters DNA

PERSOONLIJK CONTACT

Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

Bordbusters DNA

ONE-STOP SHOP

Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot,
dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om
onze klanten volledig te ontzorgen en net dat
beetje extra te doen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.