LED

De ontwikkeling op het gebied van outdoor LED schermen neemt een serieuze vlucht. Mede ingegeven door het steeds groter wordende aantal buitenevenementen, groeit de vraag naar dynamische informatievoorziening. Organisatoren van beurzen, dancefeesten of festivals willen hun boodschap kwijt op grote televisieschermen en zoeken naar oplossingen waarbij ook de draagconstructie ten behoeve van het scherm wordt verzorgd.

Het mega LED-scherm voorziet in deze behoefte.

Gemonteerd op het frame van een Mega-Bordbuster wordt geprofiteerd van de voordelen van dit unieke product. Onverankerde plaatsing, kant-en-klare oplevering en een stormvaste opstelling!

Met een schermafmeting van 600 x 400 centimeter, een haarscherp beeld op basis van een 10 millimeter scherm en een tophoogte van maar liefst 584 centimeter, is men verzekerd van een onvergetelijke uitstraling.

Het scherm kan gehuurd worden voor een dag, een week of voor een langere periode. De plaatsing, huur van de draagconstructie en het demonteren van het scherm zijn inbegrepen in ieder tarief. Net zoals de bijbehorende geluidsinstallatie en spelcomputer (Wii) met formule 1 racestoelen als play seats. Aansturing van het scherm kan via USB, laptop of tablet. Het is ook mogelijk om via een 3G-verbinding live beelden te streamen naar het scherm.

Maatvoering

Het LED-scherm dat op de Mega-Bordbuster bevestigd wordt heeft een vaste maat.

LED-scherm: 576 x 384 centimeter

Geluidsinstallatie:

  • 2800W continu vermogen.
  • 4800W piek vermogen.
  • CD Player met USB en MP3 ingang.
  • 16-kanaals mengpaneel met draadloze microfoon.

Prijzen

Verhuurprijs inclusief de draagcontructie (=Mega-Bordbuster) en de geluidsinstallatie. We onderscheiden de onderstaande tarieven hierin:

  • 1 dag: € 2.950,00
  • 7 dagen: € 4.750,00

Verkoop LED schermen

Ook voor de aankoop van LED schermen voor de buitenruimte bent u bij Bordbusters aan het goede adres.

Waar andere partijen 'een product' leveren, overtreft Bordbusters uw verwachtingen. Wij zorgen voor een scherm tegen de scherpste prijs, maar regelen ook de vergunningen, bouwen de draagconstructie, monteren en installeren en doen het onderhoud. En wilt u het scherm geïntegreerd in uw rondlopende gevel? Dan gaan we gewoon op zoek naar een gebogen scherm!

LED schermen vervangen Tri-Sign bakken

Voor Sportclub Heerenveen heeft Bordbusters de bestaande Tri-Sign bakken aan de reclamezuil bij het Abe Lenstra Stadion vervangen door twee LED schermen. In samenwerking met een ingenieurbureau is een berekening gemaakt van de belastingen op de zuil en aan de hand daarvan heeft Bordbusters de benodigde staalconstructies gemaakt.

Vervolgens zijn twee Tri-Sign bakken vervangen door LED schermen en één door een pvc doek. De goede locatie van de reclamezuil, direct naast de A32, zorgt ervoor dat het bereik van de advertenties groot is.

Dat de LED schermen een succes zijn is al gebleken door de vele geïnteresseerden voor het adverteren op de reclamezuil.

Terug naar dienstenoverzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij werken voor