Reclamezuilen

Reclamezuilen

Verwelkomen in stijl

Voor opmerkelijke bewegwijzerings- en identificatie aanduidingen op vrijstaande zuilen beschikt Bordbusters over een breed assortiment fraai vormgegeven reclamezuilen. De systemen die daarvoor worden gebruikt zijn verkrijgbaar in vlakke of gebogen uitvoering en zijn opgebouwd uit losse wisselbare panelen, frames en staanders. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige constructies van aluminium, staal, RVS en kunststof, die zijn berekend op extreme weersomstandigheden en bovendien in hoge mate vandalismebestendig zijn.

Alle reclamezuilen worden in eigen werkplaats opgebouwd. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Bij de reclamezuilen wordt een lichtplan geleverd, dat kan bestaan uit grondspots om de zuil aan te lichten, of ingebouwde LED verlichting om de zuil van binnen uit te belichten. Met relatief grote doosletters op de zuil zijn er nog meer bijzondere verlichtingsmogelijkheden. Ook kan een klok of thermometer in de zuil worden gemonteerd, wat in combinatie met LEDs een fraaie, publieke functie toevoegt.

Technische specificaties

Reclamezuilen zijn maatwerk en in ieder gewenst formaat, materiaal, kleur en hoogte verkrijgbaar.

Veel gevraagd is een 3 meter zuil met ovaal profiel. Met folie worden hierop namen, logo’s en andere informatie aangebracht. De voet van de zuil gaat zo’n 80 cm. de grond in.

Voor verlichtingsdoeleinden kan een ondergrondse stroomaansluiting noodzakelijk zijn.

Terug naar dienstenoverzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij werken voor