Autobelettering

Voertuig belettering

Net als de gevel, een bouwbord, een voorbedrukte envelop of een advertentie is ook de bedrijfswagen een belangrijk visitekaartje van het bedrijf. Een voertuig zonder reclameboodschap is een gemiste kans om aandacht te vestigen op de producten of diensten die je als ondernemer te bieden hebt.

Bordbusters voorziet personenauto's, motoren, vrachtauto's, treinen, vliegtuigen en alle andere voertuigen van belettering. Dat kunnen teksten zijn, dat kan een full colour afbeelding zijn, maar ook een volledige wrap. Hierbij wordt het voertuig volledig ingepakt en van een andere kleur voorzien!

Bent u op zoek naar een deskundig servicebedrijf waar u autobelettering krijgt die volledig aansluit bij de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf? Bordbusters neemt deze uitdaging graag aan: wij beletteren uw auto duurzaam, creatief en precies zoals u dat wilt.

Autobelettering op maat
Of u nu onderweg naar een afspraak bent, of op de parkeerruimte voor uw bedrijf staat, u kunt uw bedrijfsvoertuig voor u laten spreken. Uw autobelettering is namelijk een goede kans om potentiële klanten op ongedwongen wijze kennis laten maken met uw bedrijf en diensten.

Ons eindproduct uw imago
Wij begrijpen dat ons eindproduct uw imago vormt. Daarom werken wij uitsluitend met vakmensen. Daarbij zijn creativiteit en innovatie belangrijke uitgangspunten. Ook werken wij nauw samen met onze klanten om een op maat gesneden product op te leveren. Uw autobelettering nemen wij volledig op ons, van eerste concept en ontwerpen, tot opleveren en beplakken. Onze productieapparaten behoren tot de modernste van Nederland. Slogans, logo's, auto belettering en full-colourprints zijn allemaal op zeer korte termijn leverbaar.

Technische specificaties

Voor het beletteren is het nodig om de exacte maten van het voertuig te weten. Hiervoor heeft Bordbusters beschikking over een bibliotheek met tekeningen op schaal van vrijwel alle voertuigen in zij-, voor-, achter- en bovenaanzicht. De te gebruiken tekening selecteren wij aan de hand van merk, type, bouwjaar, model, en kenmerken als verkorte/verlengde wielbasis, verhoging van het dak, aantal deuren etc.

Snijfolies zijn leverbaar in vele kleuren, maar soms niet precies overeenkomend met bepaalde drukkleuren uit een gewenste huisstijl. Daarom verzoeken wij onze klanten om samen met ons tot overeenstemming te komen over de te gebruiken folie.

Mogelijkheden Voertuigbelettering

Voertuigen kunnen worden voorzien van:

  • Teksten
  • Full colour afbeeldingen
  • Een andere kleur door een volledige Car wrap
  • Blinderende raamfolies
  • Matte en spiegelende raamfolies
  • Carbon-look folies

Volledige Car wrap

Bij Bordbusters is het ook mogelijk uw auto volledig te laten beplakken, zodat de gehele auto een andere kleur krijgt.

Bij een car wrap zijn meer kleuren mogelijk dan bij het spuiten van een auto en de kosten zijn lager. Bovendien biedt een car wrap meteen bescherming aan de auto tegen krassen en verkleuring door de zon. De car wrap kan indien gewenst weer van de auto worden verwijderd, zodat de auto zijn originele kleur weer terug krijgt.

Dit heeft als voordeel dat de auto goed verkoopbaar blijft en dus zijn economische waarde blijft behouden.

Terug naar dienstenoverzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij werken voor