Mini-Bordbuster

De Mini-Bordbuster leent zich met name goed voor plaatsing in drukke binnensteden. Door de prefab betonnen voet kan de constructie vrijwel overal neergezet worden. Toch is de Mini-Bordbuster zwaar genoeg om iedere windbelasting moeiteloos te doorstaan. Met een kraan- of knijperwagen is het vervoer naar de plaats van bestemming eenvoudig. De Mini-Bordbusters worden vaak langdurig gehuurd door overheidsinstellingen, de makelaardij, organisatiebureau's, festivals en commerciële bedrijven. KLIC-meldingen zijn niet van toepassing, omdat dit bord geheel bovengronds is dankzij de betonnen voet.

De Mini-Bordbuster is ook verkrijgbaar uitgevoerd met een verlengde staander, waardoor het projectbord 40 cm hoger boven maaiveld zichtbaar is. Tevens kunnen onze constructies aan elkaar verbonden worden zodat een grotere oppervlakte te realiseren is.

Borden op een Mini-Bordbuster-frame worden veel toegepast als reclameborden, bouwborden, projectborden en verkiezingsborden.

Een aannemer, woningcorporatie, projectontwikkelaar, makelaar, gemeente, provincie, waterschap of retailer gebruikt graag Mini-Bordbusters om de activiteiten bekend te maken.

Maatvoering

De projectborden die worden toegepast op de Mini-Bordbuster hebben een maximale afmeting van 200 x 200 cm. Het bord bestaat dan uit één ongedeeld paneel.

De uitschuifbare staander van de Mini-Bordbuster heeft drie standen:

  • 210 cm; ingeschoven staander.
  • 330 cm; standaard hoogte.
  • 370 cm; verhoogde stand.
Terug naar dienstenoverzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij werken voor